September 08, 2024

Ще я познаете ли? На 59 Брук Шийлдс взе на подбив старостта, пусна се по бели корени и чорлава коса (Видео + Снимки)

Времето не щади и актрисата

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/shte-ya-poznaete-li-na-59-bruk-shiylds-vze-na-podbiv-starostta-pusna-se-po-beli-koreni-i-chorlava-kosa-video-snimki/227011 Kliuki.net
Ще я познаете ли? На 59 Брук Шийлдс взе на подбив старостта, пусна се по бели корени и чорлава коса (Видео + Снимки)

Днес тя е на 59 години и се наслаждава на живота с пълни сили. В ерата на социалните мрежи профилите ѝ са шанс за всичките ѝ почитателите да виждат от пръв поглед какво се случва с любимката им. В отговор на побеляващите си коси Брук Шийлдс има куража да се шегува с настъпващата старост и публикува видео, в което успешно влиза в ролята на почти старица.

Визията ѝ в клипчето е по-скоро плачевна, разбира се, но това не я спира да се майтапи със себе си. Корените на косите ѝ са бели, а самата ѝ буйна коса от младостта е от чорлава по-чорлава. Най-успешна обаче е заигравката с маниера, с който говорят доста възрастните хора.

Актрисата сякаш не контролира устата си и прави всичко възможно да пародира самата себе си на стари години. За капак убийствено дебелите ѝ и тъмни вежди работят в пълен контраст с оредяващата коса и повехналата кожа.

Почитатели на Брук Шийлдс отбелязват, че обичат точно тази част от нейната личност – умението да се надсмива над себе си. Извън шегата времето наистина не е пожалило една от най-атрактивните актриси на миналия век.

На 59 някогашната красавица умело използва подукти за красота и макар да забавя процесите на стареенето, не си прави труда да крие бръчките си.

Източник: Instagram