април 16, 2024

Щерката на Дженифър Лопес си сменя пола

До момента девойката не е коментирала сексуалната си ориентация

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/shterkata-na-dzhenifar-lopes-si-smenya-pola/203772 Kliuki.net
Щерката на Дженифър Лопес си сменя пола

Много от наследниците на знаменитостите не харесват публичния начин на живот и дъщерята на Дженифър Лопес е живият пример за това.

 

Очевидно 15-годишната Ема не обича вниманието да пада върху нея и често се крие под размъкнати дрехи, гарнирани със слушалки на ушите и печална физиономия. Според мнозина е повече от очевидно, че наследницата на певицата е лесбийка, а мълвата дори носи, че възнамерява да смени пола си. 

 

Щерката на Дженифър Лопес си сменя пола

Най-известният и тъжен пример за подобно поведение е 163-годишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит – Шайло. След като за кратко се поддаде на женската си природа и се облече като момиче, обръсна изненадващо косата си и се превърна в мрачно момче.

 

Ема Антъни, която е плод на любовта на Дженифър Лопес с Марк Антъни, се присъедини към редиците на децата, преживели „ефекта на Шайло“. Едва ли бихте я разпознали в този й вид, дори да я видите до самата Дженифър. Феновете на певицата са убедени, че Ема преживява трудни времена и не може да излезе от тежка депресия. Тя и преди това е подстригвала косата си и се обличаше в широки дрехи, но не изглеждаше толкоз изтощена.

 

Всичко това напомня за най-тъжните години от живота на Шайло, когато тя практически не сваляше слушалките си, не се усмихваше и изглеждаше много тъжна. Наскоро тя бе заснета, докато пазарува с майка си и изглеждала апатична, тъжна и замислена. Освен това е с походка на хашлак, а не на млада дама.

 

Миналата година Дженифър представи наследницата си на сцената, използвайки неутрално по пол местоимение. Нарече я „моят любим дуетен партньор“ и преди песента представи Ема с местоимението „те“. Направи впечатление, че по време на изпълнението си наследницата на певицата използва микрофон с цветовете на дъгата, който е символ на ЛГТБТИ обществото и бе облечена в ярко розово.

 

До момента девойката не е коментирала сексуалната си ориентация, нито пък джендър принадлежността си. Според някои медии обаче, тя е заявила на майка си, че желае да бъде възприемана полово неутрално и обмисля смяна на пола, когато навърши пълнолетие.

Източник: Уикенд