май 19, 2024

Щерката на Кейт Мос ѝ одра кожата (Лила Грейс ударно върви по стъпките на майка си – Видео + Снимки)

Моделката си има достойна своя наследница

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/shterkata-na-keyt-mos-odra-kozhata-lila-greys-udarno-varvi-po-stapkite-na-mayka-si-video-snimki/209138 Kliuki.net
Щерката на Кейт Мос ѝ одра кожата (Лила Грейс ударно върви по стъпките на майка си – Видео + Снимки)

И макар категорично да не я съветва да работи в сферата на модата, младата Лила Грейс май не се вслушва особено в думите ѝ. Така Кейт Мос вече може да види свое копие и на модния подиум. На 20 години дъщеря ѝ изглежда фантастично, като е наследила по-голямата част от чертите на звездната си родителка. От пръв поглед е видно, че двете имат кръвна връзка, като дори не е нужно да се изкачат едновременно на сцената.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @modellure

В рамките на тазгодишното мероприятие Met Gala майка и дъщеря умело комбинираха визиите си и макар в различни рокли, все пак и двете се появиха в бебешкорозово.

Vogue World пък бе паметно събитие в Лондон, което се случи през миналата седмица и даде летящ старт за звездния тандем. Кейт Мос откри вечерта, а в края на шоуто на сцената излезе и Лила.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Предвид изявите на младата надежда в последните три години светът може би има следващ топмодел. Майка ѝ бе сред най-разпознаваемите имена в света на модата, при това с доста екзотична красота. Чертите в семейството им биха могли да се нарекат дори странни, но определено запомнящи се.

На 49 манекенката изглежда все още забележително, като слабостта ѝ от младостта вече не личи толкова. Лила Грейс пък тепърва ще се развива на подиума и да се надяваме, ще надмине успехите на майка си.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Източник: lifestyle.bg