май 04, 2024

Щерката на Мелани Грифит се пусна по мрежа (Дакота Джонсън стана за резил с голотия – Снимки)

Премиерата на поредния филм с нейно участие не мина без провокация

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/shterkata-na-melani-grifit-se-pusna-po-mrezha-dakota-dzhonsan-stana-za-rezil-s-golotiya-snimki/218471 Kliuki.net
Щерката на Мелани Грифит се пусна по мрежа (Дакота Джонсън стана за резил с голотия – Снимки)

Madame Web бе причина Дакота Джонсън да се впусне смело в обществото и да шашка света с тоалети. На една от премиерите на филма тя не се поколеба и буквално се показа навлечена в мрежа, която сякаш доскоро е ползвана за пазарска чанта, досущ като от едно време. Нестандартното рокле трябва да мине за “гола рокля”, защото в него актрисата блесва така, както майка я е родила.

Е, макар най-интимните ѝ части да са подобаващо скрити, все пак впечатлението, че е прекалила с голотията, остава. Въпросната “мрежа” започва с тънки презрамки, които постепенно се спускат надолу, за да стигнат до земята. Втъканите камъни вероятно имат за цел да хванат вниманието на публиката, но така или иначе очите на всички автоматично се вперват в голото тяло на Дакота.

Щерката на Мелани Грифит не пести и откъм деколте и то стига почти до пъпа. Класическите черни сандали дори не представляват интерес за наблюдателя, тъй като единственото, което приковава погледа, е голото ѝ тяло . Така, сякаш съвсем без да иска, Джонсън се разходи както майка я е родила на въпросната премиера. Доколко залагането на голотата е добър ход, когато искаш да ти потръгне по вода с кариерата, е друг въпрос.

Източник: jenata.blitz.bg