април 20, 2024

Синът на Пике го изпорти: Клара Чиа е мъж! (Футболистът мачка чаршафите с трансджендър – Подробности)

Клара Чиа се оказа потайна лимонка

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/sinat-na-pike-go-izporti-klara-chia-e-mazh-futbolistat-machka-charshafite-s-transdzhendar-podrobnosti/202277 Kliuki.net
Синът на Пике го изпорти: Клара Чиа е мъж! (Футболистът мачка чаршафите с трансджендър – Подробности)

Според последната информация в публичното пространство младата жена всъщност е… мъж. Трансформацията ѝ започнала, когато навършила едва 12 години, а рожденото ѝ име било Естебан. Самият Пике бе удобно изпортен по темата от сина си. Именно Милан разкри публично пикантната тайна, като използва профила на майка си. За радост на Шакира, светът вече си има нов скандал – Клара Чиа е трансджендър жена.

На всичкото отгоре в интернет се въртят и клипове с предполагаемия ѝ образ преди трансформацията. До момента футболистът не е коментирал ситуацията, но се счита, че е бил напълно наясно с истината. За капак той напълно подкрепял новата си изгора и дори ѝ помагал да завърши благополучно пълната трансформация.

Така новоизлюпената двойка продължава да живее в скандала. След като медиите гръмнаха с новината, очакваме и влюбените да реагират. Шакира пък май ще бъде отмъстена, защото, ако е вярно, светът по-скоро няма да прости подобна история на футболния си фаворит. След като заради Клара Пике заряза жена и деца, мнозинството само чака да направи погрешна стъпка. Пикантерията със смяната на пола пък е хем актуална, хем и доста притеснителна и като нищо може да разруши имиджа на мъжкар, който се мъчи да си изгради футболистът.

Източник: sportal.bg