март 28, 2024

Скандал! 51-година парясница била любовница на принц Хари

Твърди, че принцът има “страхотен език“

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/skandal-51-godina-paryasnica-bila-lyubovnica-na-princ-hari/197424 Kliuki.net
Скандал! 51-година парясница била любовница на принц Хари

Второразредната актриса от британски риалити продукции Катрин Оманеи реши да използва шума около автобиографията на принца беглец – Хари, за да огласи интимната си връзка с него.

51-годишната днес лелка е изкарала кратък романс със синьокръвния наследник, когато той е бил само на 21, а тя – на 34 години и с две пораснали деца. 

„Хич не ми се вярва да присъствам в книгата на Хари – той е наследник на короната, а аз – разведена лелка“, започва изповедта си пред в. „Сън“ застаряващата блондинка. 
„Запознахме се чрез общи приятели. Първата ни вечер заедно завърши с жестоко напиване в бар „Еклипс“ в Кенсингтън“, твърди тя.

Според нея още същата вечер станало ясно, че принцът има „страхотен език“. Не става обаче ясно дали актрисата загатва за уменията му да се целува или за лиз-близ забавления помежду им. Тълкуването оставяме на читателите.

По това време – през пролетта на 2006 г. Оманеи все още е омъжена, но живее отделно от бащата на двете си отрочета. Дори вече е подала документи за развод. 
„Хари е изключителен джентълмен – направи ми най-вкусния сандвич с бекон, който някога съм опитвала през живота си. Говорихме си с часове, боричкахме се, смяхме се… Накрая лично ме откара у дома при двете ми дъщери Руби и Джейд, които бях оставила на бавачката.

Според Оманеи с принца са имали още три срещи, преди той да се покрие и да смени телефонния си номер. Причината – тяхната снимка се появява в таблоидите. И макар папараците да не успяват да идентифицират русокосата дама, Хари решава да запази дистанция.

Второразрядната актриса твърди, че въпреки това не му се сърди, защото той бил млад и все още доста незрял по онова време. 
Три години по-късно случайно се видели в Барбадос и реакцията му била прекрасна – вместо да се прави, че не я познава, Хари разбутал охраната, отишъл при нея, целунал я и я попитал къде са момичетата. 

Тогава тя била прясно омъжена за втори път и не направила какъвто и да било опит да възстанови връзката си с кралската особа. Оманеи твърди, че има само прекрасни спомени от него и допълва, че той е достоен наследник на короната. Категорична е, че ако бил с 10 години по-голям, щял да е перфектният мъж за нея.
Източник: Уикенд 
 

Скандал! 51-година парясница била любовница на принц Хари

Скандал! 51-година парясница била любовница на принц Хари - Снимка 2