март 19, 2024

Скандалният Шаман Алварадо Делагадо: Аз вкарах принц Хари в правия път

И до днес Хари превъзнася публично качествата на омайната дрога „аяуаска“

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/skandalniyat-shaman-alvarado-delagado-az-vkarah-princ-hari-v-praviya-pat/201353 Kliuki.net
Скандалният Шаман Алварадо Делагадо: Аз вкарах принц Хари в правия път

Макар в биографията си Резервен, принц Хари да споменава бегло времето, прекарано в перуанските гори в колонията на шамана Адриано Алварадо Делгадо след смъртта на майка си Даяна, прочутият психолечител проговори сензационно за връзките си с него и извади на показ ужасяващите му тайни, включително и предложението да ликвидира брат му с магия.

 

Шаманът обаче мълчи пред изданието „Мирър“ за стойността на сумата, която е успял да измъкне от височайшата особа. Несъмнено обаче според запознати става въпрос за стотици хиляди.

 

Скандалният Шаман Алварадо Делагадо: Аз вкарах принц Хари в правия път

Той отбелязва, че успял да измъкне принц Хари от жестоката дупка, в която бил изпаднал след кончината на майка си. С негова помощ той успял да се изчисти от всички негативни енергии и да достигне до реално познание на вечната природа на душата и околния свят.

 

Всеизвестен факт е, че в основата на терапията на Делгадо стои т.нар. „аяуаска“ – психоактивна настойка от листа, съдържащи харминови алкохолоиди, предизвикваща тежки видения и миражи. В почти всички цивилизовани страни това вещество е забранено. Освен това са документирани редица смъртни случаи в резултат на трайната му употреба.

 

Въпреки това колонията на Делгадо се радва на изключителна популярност и според „Мирър“ през нея ежегодно преминават поне стотина богаташи от САЩ и Европа, търсещи връзка с изгубената си духовност. Макар шаманът упорито да отрича, става въпрос за обикновена измама и зарибяване с дрога.

 

Той обаче твърди, че винаги се е стремял да помага на хората, както го правил баща му и допълва, че не притежава нищо друго, освен дрехите на гърба си. Според изданието обаче Делгадо къта десетки милиони в засекретени офшорни сметки. Според твърденията му, Хари му предлагал огромни суми от порядъка на 100 000 долара, за да направи черна магия на брат му Уилям, а по-късно и на мащехата му Камила. Делгадо обаче твърди, че го е вкарал в правия път.

 

Разбира се всеки от вас може сам да прецени доколко твърденията на Делгадо са истина, но е факт, че и до днес Хари превъзнася публично качествата на омайната дрога „аяуаска“ и дори работи усилено за легализацията й в Америка.

Източник: Уикенд