април 27, 2024

След ада на деменцията! И щерката на Брус Уилис лъсна с куп диагнози (Подробности)

Лошите новини идват една след друга за близките на Брус Уилис

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/sled-ada-na-demenciyata-i-shterkata-na-brus-uilis-lasna-s-kup-diagnozi-podrobnosti/219965 Kliuki.net
След ада на деменцията! И щерката на Брус Уилис лъсна с куп диагнози (Подробности)

Адът, в който попадна актьорът, заради деменцията продължава. След като получи официалната диагноза, пред него стои задачата да се радва на все още що-годе съзнателните си мигове и на близостта с жена си и децата си. Дъщеря му Талула Уилис от брака му с Деми Мур обаче също „светна“ със сериозни здравословни проблеми. Днес тя е на 30 години, но явно пътят ѝ съвсем не е бил лек. Използвайки старо видео в Инстаграм, младата жена разкри, че от миналата година е горда притежателка и на диагнозата аутизъм. По думите ѝ цял живот е била доста „неврологична“, явно визирайки проблемите си при общуването и невербалната комуникация.

Освен с аутизма дъщерята на Брус Уилис е трябвало да се справя и с редица физически и психически проблеми. Сред по-сериозните ѝ състояния са анорексията, депресията, ADHD и граничното разстройство на личността. Последната диагноза тя получава през юни 2022 година, като дори прекарва четири месеца в специализиран център за лечение. Практически моментът съвпада с времето, когато на актьора тепърва му предстои да се бори с ужасяващите последици от болестта си. По настояване на родителите си обаче Талула не се отказва от собственото си лечение и от тук насетне си е поставила за цел да не ги тревожи.

Източник: blitz.bg