април 27, 2024

След като гръмна Халина Хътчинс! Алек Болдуин отърва затвора, продължава с филма в комбина със съпруга ѝ (Подробности)

Алек Болдуин безспорно е късметлия

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/sled-kato-gramna-halina-hatchins-alek-bolduin-otarva-zatvora-prodalzhava-s-filma-v-kombina-sas-sapruga-podrobnosti/202446 Kliuki.net
След като гръмна Халина Хътчинс! Алек Болдуин отърва затвора, продължава с филма в комбина със съпруга ѝ (Подробности)

Буквално преди часове се разбра, че скандалният в последните месеци актьор ще отърве затвора. Предвид факта, че застреля жена на снимачната площадка, му бяха повдигнати обвинения – в непредумишлено убийство. Култовият момент обаче настъпи днес, защото се разбра, че обвиненията са оттеглени. Така прокуратурата засега отстъпва назад и на практика Алек Болдуин може да продължи да живее живота си по обичайния начин. Разследването, разбира се, все още продължава, но с оглед на новите доказателства по него няма да му се търси отговорност. Макар да не е съвсем ясно какви са новостите по случая, явно те не са достатъчни юридически, за да започне дело по обичайния ред.

Актьорът използва случая, за да благодари на жена си и най-вече на адвоката си, като призна, че без тях не би се чувствал така. На всичкото отгоре снимките на злополучния филм, при който умря Халина Хътчинс, продължават със съпруга ѝ като изпълнителен продуцент. За ужас на застъпниците на морала опечаленият съпруг явно няма никакви скрупули и в крайна сметка е решил максимално да се възползва от трагедията. Халина Хътчинс бе застреляна по време на снимки с оръжие от реквизита, което по някаква случайност се оказа заредено.

Източник: lifestyle.bg