април 28, 2024

След рака на Чарлз! Хари отметна баща си за минути, Меган Маркъл “блесна” с див хилеж (Подробности + Снимки)

Кралят май не случи на семейство

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/sled-raka-na-charlz-hari-otmetna-bashta-si-za-minuti-megan-markal-blesna-s-div-hilezh-podrobnosti-snimki/217779 Kliuki.net
След рака на Чарлз! Хари отметна баща си за минути, Меган Маркъл “блесна” с див хилеж (Подробности + Снимки)

След като бе диагностициран с рак, той отмени публичните си ангажименти и предприе лечение. Новината обиколи скорострелно света и още по-бързо се разбра, че принц Хари планира посещение във Великобритания. За жалост обаче, срещата между баща и син разочарова привържениците на кралското семейство, тъй като продължи по-малко от 45 минути.

@nflonfox He couldn’t believe it 😂 #nfl #nflhonors #cameronheyward #steelers ♬ original sound - NFLonFOX

След посещението си при Чарлз по-малкият му син побърза да отлети отново за Щатите, за да участва в… раздаване на награди. Негова бе честта да връчи наградата “Мъж на годината” на Националната футболна лига на Камерън Хейуърд.

Дотук добре, само паралелно с това и Меган Маркъл да не бе сътворила скандал. Херцогинята на Съсекс бе изловена в колата си в прекрасно настроение. Чашата кафе в ръката ѝ пък допълнително шашна аудиторията, но явно е била по-важна за нея, отколкото да държи волата с две ръце. Нахилена до ушите, явно щастливата новоизлюпена кралска особа успя в рамките на секунди да предвизвика безапелационен гняв срещу себе си.

Диагнозата на Чарлз сякаш бе шанс двойката херцози малко да забавят темпото и да се съобразят с момента. Сякаш напук на кралската фамилия те ударно продължават напред: Меган – с евентуално подновяване на кариерата си, а Хари – с раздаване на награди и пр. публични събития.

Източник: blitz.bg