април 20, 2024

След слуховете за раздяла! Джорджина и Роналдо крепят семейството с царска ваканция на яхта (Снимки)

Слуховете побързаха да разделят Роналдо и неговата Джорджина, а те си спретнаха царска ваканция

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/sled-sluhovete-za-razdyala-dzhordzhina-i-ronaldo-krepyat-semeystvoto-s-carska-vakanciya-na-yahta-snimki/202469 Kliuki.net
След слуховете за раздяла! Джорджина и Роналдо крепят семейството с царска ваканция на яхта (Снимки)

Според информацията футболистът бил крайно бесен на половинката си от известно време. Причината била в нежеланието на красавицата да се зароби вкъщи и да си гледа децата. За капак тя все по-често обръщала внимание на публичния си живот, а явно от това страдали най-вече хлапетата.

Дали напук на слуховете, или пък заради едното удоволствие, семейството побърза да опровергае проблемите в рая. Роналдо качи Джорджина и децата на яхта, а предвид хубавото време морето им предложи неочаквани забавления.

След слуховете за раздяла! Джорджина и Роналдо крепят семейството с царска ваканция на яхта (Снимки)

От кадрите добре се вижда, че малчуганите се кипрят като принцове и принцеси и се наслаждават на слънчевите лъчи. Подредената трапеза пък ги приканва към лек обяд или ранна вечеря, като самите им родители не пропускат да се порадват на любовта си с целувка.

След слуховете за раздяла! Джорджина и Роналдо крепят семейството с царска ваканция на яхта (Снимки) - Снимка 2

Царската морска ваканция на фамилията протича в пълен състав и ако времето позволява, те могат да се поплацикат и в морето – на една крачка от яхтата.

След слуховете за раздяла! Джорджина и Роналдо крепят семейството с царска ваканция на яхта (Снимки) - Снимка 3

Подобно баровско “возило” не за пръв път приютява Роналдо и Джорджина и може би наистина успява да потуши търканията помежду им, когато това се налага. Красавицата изглежда отдадена на децата, а общественото внимание иска точно това. Дали футболистът е доволен от подобно развитие на ситуацията, преценете сами.