април 25, 2024

Стара, ама лачена! Шер гласи венчило с 36-годишното си гадже (Младокът ѝ връчи диамантен пръстен – Фото)

И на 76 за Шер животът продължава

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/stara-ama-lachena-sher-glasi-venchilo-s-36-godishnoto-si-gadzhe-mladokat-vrachi-diamanten-prasten-foto/198499 Kliuki.net
Стара, ама лачена! Шер гласи венчило с 36-годишното си гадже (Младокът ѝ връчи диамантен пръстен – Фото)

Певицата ошашави света, след като се разбра, че върти любов с 36-годишно лъвче. Младокът се казва Александър Едуардс и явно има доста странен вкус за жени. Връзката им бе неочаквана и както изглежда, се развива на бързи обороти. Съвсем изненадващо в мрежата се появи и диамантеният пръстен, който Шер получи по празниците. Веднага тръгна слухът, че двамата стягат сватба. Макар за момента да липсва официална информация, все пак всички знаем кога се подаряват диаманти.

Така за 76-годишната певица Коледа се оказа малко чудо. Предвид възрастта ѝ и авангардната ѝ личност никак няма да е учудващо, когато наистина мине под венчило. Вероятно разликата във възрастта е единствената причина, поради която двойката се скатава от привличане на вниманието. 36-годишният Едуардс безспорно прикова погледите, тъй като дори и самият той вероятно не знае какво търси при… баба си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Разбира се, Шер не е типичната старица, която сме свикнали да виждаме по нашите ширини. Въпреки това обаче 40-годишната разлика е най-малкото стряскаща. Диамантеният пръстен пък обещава съвсем скоро двамата да чуят камбаните на Менделсон. Певицата не се слави с уважение към общественото мнение, но на практика така и трябва. Каквито и да са причините им да са заедно, да им е честито!

Източник: lifestyle.bg