October 27, 2024

Стопи се от любов? Селена Гомес смая мрежата с трансформация (Яки снимки)

Селена Гомес все по-слаба

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/stopi-se-ot-lyubov-selena-gomes-smaya-mrezhata-s-transformaciya-yaki-snimki/232595 Kliuki.net
Стопи се от любов? Селена Гомес смая мрежата с трансформация (Яки снимки)

Изненадваща трансформация с актрисата Селена Гомес. Тя се появи на светско събитие видимо вталена и в по-добра форма от всякога. Звездата изненада приятно фенове и почитатели с новия си външен вид, а мнозина отдават промяната на новото й гадже Бени Бланко.

През последните години Селена имаше сериозни проблеми с теглото и беше неузнаваема. На певицата и актриса обаче не й пукаше, като заяви, че се чувства доста добре в тази си форма. "Щастлива съм и съм доволна, че съм здрава. Нищо друго не ме интересува", каза още тя. Звездата допълни, че след всичко преживяно проблемът с теглото не е нещо, което да я тревожи особено.

Не е тайна, че Селена имаше операция за смяна на бъбрек, страда от лупус и периодично преминава през тежки кризи. Звездата дори не е сигурна, че ще успее да има дете, но въпреки това двамата с гаджето й се надяват да създадат семейство.
Гомес допълни още, че е изключително благодарна за връзката, която има и не я намира за толкова токсична, колкото тази с Джъстин Бийбър. "Той беше моята младежка любов, ние пораснахме заедно. Но с Бени сме в една пълноценна връзка", казва още певицата.

Очевидно любовта се отразява добре на изпълнителката и тя се радва на нов външен вид. А мнозина се надяват това да продължи и в бъдеще...