September 08, 2024

Странна им работа! Джей Ло отсвири Бен Афлек за втората им годишнина, отбеляза празника с щерка му (Подробности)

Докато разводът чука на вратата, големите влюбени чукнаха годишнина разделени

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/stranna-im-rabota-dzhey-lo-otsviri-ben-aflek-za-vtorata-im-godishnina-otbelyaza-praznika-s-shterka-mu-podrobnosti/226956 Kliuki.net
Странна им работа! Джей Ло отсвири Бен Афлек за втората им годишнина, отбеляза празника с щерка му (Подробности)

Втората им година заедно е период на сериозни сътресения. От месеци се говори за раздяла, тъй като двамата не могат да преодолеят проблемите в брака си. Точно преди две години, на 16 юли, Джей Ло и Бен Афлек се врекоха един на друг на дискретна церемония в Лас Вегас. През август пък в Джорджия се състоя и пищната им сватба, която събра на купон редица знаменитости.

Е, голямата им любов, в която влюбените упорито се кълняха, май обещава да изхвърчи окончателно през прозореца. Така Бен Афлек навести офиса си в Лос Анджелис в деня на годишнината, а Дженифър Лопес бе засечена в Хемптънс, Ню Йорк. По-интересна обаче бе компанията на певицата – 18-годишната щерка на съпруга ѝ Вайълет. В крайна сметка все пак изпълнителката прекара годишнината с някого от семейството.

Каква е причината мащеха и доведена дъщеря да се срещнат точно на заветния ден, историята не разкрива. Много вероятно е двете да имат да обсъждат належащите проблеми, надвиснали над семейството. Дженифър Лопес се разбира чудесно с наследниците на Бен Афлек и като нищо всички заинтересувани да са впрегнати в спасението на връзката им.

Източник: woman.bg