април 26, 2024

Свиха ѝ перките! Джорджина Родригес забравя за голотиите в Саудитска Арабия (Половинката на Роналдо с куп ограничения в Рияд)

Новото местожителство на футболната легенда Роналдо ще донесе неочаквани кахъри на половинката му

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/sviha-perkite-dzhordzhina-rodriges-zabravya-za-golotiite-v-sauditska-arabiya-polovinkata-na-ronaldo-s-kup-ogranicheniya-v-riyad/199077 Kliuki.net
Свиха ѝ перките! Джорджина Родригес забравя за голотиите в Саудитска Арабия (Половинката на Роналдо с куп ограничения в Рияд)

Свикнали сме да виждаме Джорджина Родригес в сексапилни тоалети, които разкриват повече, отколкото е нужно. На практика обаче в следващите две години и половина ще ѝ се наложи да поуталожи страстите в облеклото. Законите в Саудитска Арабия са изключително строги, а както можем да очакваме, жените са тотално прецакани откъм права дори в начина на обличане. Полът задължава те да носят абая, която покрива цялото им тяло. Подобни роби разкриват отпечатъка на Средновековието, но към момента са задължителни в Рияд на обществени места. Скромността и приличието пък са изведени на почит, а за всеки, който нарушава общоприетите норми, следват съответните наказания.

Така половинката на Роналдо трябва да изтърпи доста ограничения. Предвид стила ѝ на обличане начинът ѝ на живот предполага постоянно да се разхожда по съдилищата, докато пребивава в Саудитска Арабия. На всичкото отгоре правила се въвеждат и по отношение на храненето. Свинското е забранено, както и консумацията на алкохол. По времето на Рамадан на практика също се спазват редица ограничения на публични места. И в момента Роналдо и Джорджина Родригес са до голяма степен закононарушители – все пак не са официално женени. Катастрофа за самочувствието на красавицата бе фактът, че бе вписана като прислужница в дома на мъжа си. За да не нарушава формално закона.

Източник: lifestyle.bg