октомври 01, 2023

Таен любовник пропя: Алла Пугачова профука по мен 10 млн. долара! (Скандални разкрития)

Певицата може да се похвали с бурен личен живот

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/taen-lyubovnik-propya-alla-pugachova-profuka-po-men-10-mln-dolara-skandalni-razkritiya/209090 Kliuki.net
Таен любовник пропя: Алла Пугачова профука по мен 10 млн. долара! (Скандални разкрития)

С пет брака зад гърба си тя определено е царица на връзките. Доколко виртуозно се справя с любовите си, е друга тема. Семейният ѝ живот с всичките петима съпрузи е белязан и от тайни връзки, за които свидетелстват недобронамерените. Приписват ѝ се много краткотрайни романси, при това с доста популярни имена.

Певецът и композитор Сергей Савин се нарежда сред един от многото ѝ потенциални любовници. В свое интервю той споделя доста пикантни подробности за отношенията си със знаменитата Алла Пугачова. Срещата им се случва през далечната 2011 г. в музикалния проект “Фактор А”. Изпълнителката е жури във формата, а самият Савин е участник. Още тогава дивата е очарована от присъствието му на сцената, а и не само. След като печели състезанието, певецът се сдобива и с доста интимно внимание от нейна страна. По думите му интересът ѝ към него бил повишен и непрестанно се стремяла да останат насаме. За капак му връчила и 600 хиляди рубли от личното си богатство, след като проектът приключил.

Тази сума била само началото на солидно финансово стимулиране. В близките години Алла Пугачова вложила в младата надежда 10 милиона долара. Макар да му било странно, че жена плаща, Савин, изглежда, нямал нищо против, а за изпълнителката това било даже удоволствие. Вероятно увлечена от младия мъж и прекомерно загрижена за здравето му след операция, тя за малко дори да се откаже от сватбата си с Максим Галкин.

Източник: blitz.bg