март 05, 2024

Това ли е гаджето на най-красивата жена в света?

Той дори я нарича „душата ми“

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/tova-li-e-gadzheto-na-nay-krasivata-zhena-v-sveta/214163 Kliuki.net
Това ли е гаджето на най-красивата жена в света?

23-годишната Шейнис Паласиос от Никарагуа бе призната за най-красиво момиче в световен мащаб на състоялия се наскоро финал на конкурса „Мис Вселена“.

 

Тя усърдно пази в тайна личния си живот и поради тази причина малка част от биографията й е известна за широката общественост.

Пухкавият й приятел Хани Хавиер Фалкън бе човекът, който застана близо до нея на финала на състезанието и я поздрави пръв за победата. В една от публикациите си в социалните мрежи, той дори я нарече „душата ми“ и „най-забележителната жена на планетата“. Понякога той пише за Шейнис като за другата му половинка, което дава още повече поводи за клюки.

 

Това ли е гаджето на най-красивата жена в света?

Това ли е гаджето на най-красивата жена в света? - Снимка 2

Оказва се, че двамата се познават от доста дълго време и са учили в един университет. Запознати издават, че между миската и дебеланкото няма интимни отношения, а те просто са най-добри приятели. В социалните медии пък отбелязват, че отдалеч си личи, че пухкавелкото е гей и не е възможно някой изобщо да си помисли, че би могъл да е гадже на най-красивата жена в световен мащаб.

Източник: Уикенд