October 17, 2024

Турбофолк гъзария! Лепа Брена се паркира с частен самолет у нас (В навечерието на 64-тия си рожден ден певицата се изхвърли като за световно – Снимки)

Кранево посрещна легендата на сръбската музика като звезда

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/turbofolk-gazariya-lepa-brena-se-parkira-s-chasten-samolet-u-nas-v-navecherieto-na-64-tiya-si-rozhden-den-pevicata-se-izhvarli-kato-za-svetovno-snimki/232140 Kliuki.net
Турбофолк гъзария! Лепа Брена се паркира с частен самолет у нас (В навечерието на 64-тия си рожден ден певицата се изхвърли като за световно – Снимки)

С частен самолет пристигна турбофолк певицата у нас, за да изпълни ангажимент в петзвезден комплекс на Северното Черноморие. Извън участието си там обаче тя, изглежда, се изживява като звезда от световна величина. По всяка вероятност ударното ѝ самочувствие ѝ е спомогнало да блесне, качвайки се и на частен самолет. И докато другите изпълнители често пътуват с кола дори в чужбина, за Лепа Брена подобни ограничения не важат. Появиха се и кадри пред самолета, на които все пак е облечена подходящо за случая – с лежерно спортно горнище, семпла шапка и задължителните слънчеви очила.

Според информацията за излизането си на сцената Лепа Брена все пак е заложила на елегантните тоалети. Пред 300 души в концертната зала и в компанията на своя бенд певицата е изпълнила най-големите си хитове. Така буквално дни преди поредния си рожден ден изпълнителката намери повод да отскочи и до съседна България, нищо че май се поизхвърли с частния самолет. На 20-и октомври турбофолк звездата навършва 64 години и предвид възрастта си все още е във върхова форма. И макар да не ѝ липсва самочувствие, хората явно ѝ се радват и я посрещат с отворени обятия.

Източник: lupa.bg