май 29, 2023

Удар по кралски! Натикаха Хари в миша дупка по време на коронацията (Принцът зверски обиден на брат си – Подробности)

Принц Хари явно не бе желан по време на коронацията на Чарлз

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/udar-po-kralski-natikaha-hari-v-misha-dupka-po-vreme-na-koronaciyata-princat-zverski-obiden-na-brat-si-podrobnosti/203017 Kliuki.net
Удар по кралски! Натикаха Хари в миша дупка по време на коронацията (Принцът зверски обиден на брат си – Подробности)

За ужас на “резервния” и на амбициозната му съпруга, семейството почти не го отрази. Мястото му по време на целия процес бе буквално отзад – на задните редове в абатството. На всичкото отгоре той бе достатъчно угнетен, за да му личи, че се чувства некомфортно.

Отношението му към близките бе хладно и резервирано и дори не успя да се насили да погледне брат си и жена му, влизайки в помещението. Така Уилям и Кейт за пореден път застанаха в центъра на събитията, докато Хари бе буквално натикан в миша дупка. Според кралски източници принцът е бил поканен и на традиционния обяд в Бъкингамския дворец, но не е ясно дали изобщо е приел поканата.

Пътуването на Хари до Великобритания дълго време бе под съмнение. Впоследствие стана ясно, че ще присъства на коронацията, макар и без жена си. Вероятно по този начин кралската фамилия бе решила да си спести допълнителни проблеми.

Меган Маркъл не се приема радушно в двора предвид факта, че буквално съсипа живота на принца и го отведе на другия край на света. Хари пък неведнъж бомбардира семейството с разкритията си и колкото и да не му се иска, вече дори не е и резервен. Отношението към него пролича ясно и по време на коронацията на баща му.

Източник: woman.bg