май 14, 2024

Ужас в Бъкингам! Кейт се оказа роднина на Уилям (Готвят ли развод в двореца?)

Любимците на Великобритания имат доста по-общо минало, отколкото се предполагаше

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/uzhas-v-bakingam-keyt-se-okaza-rodnina-na-uilyam-gotvyat-li-razvod-v-dvoreca/205197 Kliuki.net
Ужас в Бъкингам! Кейт се оказа роднина на Уилям (Готвят ли развод в двореца?)

Откакто експерти започнаха да се ровят в произхода на Кейт Мидълтън, наяве се появиха интересни факти за живота ѝ. От откритията им става ясно, че Уилям и жена му са роднини. Прародителите на херцогинята са били работници в Северна Англия, които са вадели хляба си във въглищни мини. Собственик на мините пък е била фамилията, от която произхожда покойната кралица майка. На практика двете с Кейт се оказват роднини, което пък автоматично изважда далечна роднинска връзка и при любимите съпрузи на Англия.

След разкритията дворът преживява криза и се опитва някак да потуши скандала. Историята на кралското семейство се преобръща с главата надолу и има вероятност дори да се стигне до развод. Според информацията Мидълтън все още се опитвала да асимилира откритието, особено ако трябва да прекрати брака си. Засега няма официално изявление от страна на кралското семейство по темата. От Бъкингам не потвърждават информацията, но и не я опровергават, а доколкото ни е известно, мълчанието може би означава, че готвят подходящ отговор. Уилям и Кейт са надеждата на Англия, когато става дума за трона. След смъртта на Чарлз негов наследник ще бъде именно принцът и всъщност заедно с жена си той цял живот се готви да бъде крал.

Източник: jenata.blitz.bg