юли 27, 2024

Ужасът продължава! Брус Уилис спря да комуникира с близките си (Подробности)

За съжаление, състоянието на актьора прогресивно се влошава

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/uzhasat-prodalzhava-brus-uilis-sprya-da-komunikira-s-blizkite-si-podrobnosti/210672 Kliuki.net
Ужасът продължава! Брус Уилис спря да комуникира с близките си (Подробности)

Поредният удар за семейството му дойде – той престана да говори. Загубата на езиковите му умения е резултат от напредването на болестта. Липсата на комуникация с него допълнително затормозява близките му, тъй като, дори и да искат, няма как да научат какво се случва в главата му, колкото и да е трудно за човек в неговото състояние. Така Брус Уилис изгуби в поредната битка с деменцията, която унищожи живота му.

Откакто бе диагностициран с тежкото заболяване, роднините му поне имаха отговори на най-важните си въпроси. За нещастие, въпреки усилията на съвременната медицина при този вид деменция прогнозите са стряскащи. Тя се развива изключително бързо и буквално съсипва личността на човека. Дори и някои от физиологичните му функции да работят нормално, липсата на адекватно възприемане на средата е ключов симптом.

Проблемите с говора при актьора наистина дойдоха сякаш не навреме. Вероятно близките му са имали макар и минимална надежда поне в това отношение да му се размине. Комуникацията с болен човек е доста деликатна и понякога изисква специални умения. Какво още може да се очаква при Уилис, вероятно трудно може да се прогнозира с точност. На практика заболяването му промени живота и на цялото му семейство.

Източник: eva.bg