май 04, 2024

В крачка! Испанската кралица Летисия мачкала чаршафите със зет си (Дворът в ужас от скандалните разкрития)

И Испания трябва да се справя със сериозен скандал

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/v-krachka-ispanskata-kralica-letisiya-machkala-charshafite-sas-zet-si-dvorat-v-uzhas-ot-skandalnite-razkritiya/214303 Kliuki.net
В крачка! Испанската кралица Летисия мачкала чаршафите със зет си (Дворът в ужас от скандалните разкрития)

Джейми Дел Бурго, бивш зет на кралицата, ошашави народа със сензационните си разкрития в книгата на Хайме Пеняфиел “Летисия и аз”. По думите му той и Летисия са имали връзка, при това и по време на брака ѝ с крал Фелипе. Двамата се запознали през 2000 година и оттогава започнали да се виждат.

През 2002 г. тя му споделя, че се среща с дипломат, и много скоро се оказва сгодена за него. В нощта преди сватбата вижда в ресторант любовника си и го моли никога да не я напуска. Отношенията им продължават и след церемонията, като приключват окончателно чак през 2011 г. Кралицата прекратява връзката с мотива, че техният романс не може да продължава повече.

И макар в зората на аферата им Дел Бурго да смятал да ѝ предложи брак, появата на престолонаследника объркала всичките му планове. До момента любовникът все още няма отговор за точната причина, поради която не ѝ е предложил. За капак от 2014 до 2016 г. той се оказва женен за сестрата на Летисия – Телма Ортис Рокасолано.

Така години след предполагаемата любовна история испанското кралско семейство се озова в сапунен сериал. Дворът не е коментирал твърденията и част от доказателствата – снимки, видеоклипове, кореспонденция, но много скоро след излизането на информацията Дел Бурго успя да деактивира акаунта си в социалната мрежа.

Източник: woman.bg