декември 09, 2023

Виктория Бекъм се изгаври със снаха си на рождения ѝ ден (Пош Спайс застреля Никола Пелц с най-сухарския поздрав на света)

Виктория Бекъм сътвори възможно най-сухарския поздрав за рожден ден на света

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/viktoriya-bekam-se-izgavri-sas-snaha-si-na-rozhdeniya-den-posh-spays-zastrelya-nikola-pelc-s-nay-suharskiya-pozdrav-na-sveta/198897 Kliuki.net
Виктория Бекъм се изгаври със снаха си на рождения ѝ ден (Пош Спайс застреля Никола Пелц с най-сухарския поздрав на света)

Получателката на това почти подигравателно съобщение бе не коя да е, а прясната ѝ снаха – Никола Пелц. Неслучайно в модните среди упорито се говори, че отношенията им са крайно смразени. Рожденият ден на снахата бе чудесен повод двете да затоплят семейните си връзки, само че Виктория Бекъм нещо не успя да сполучи в начинанието.

Вероятно в опит да се покаже като добрата свекърва тя поздрави Никола. Проблемът обаче е, че общата им снимка в социалните мрежи бе придружена от възможно най-кратката и безлична честитка. Пош Спайс явно се надява на празника си Пелц просто да има прекрасен ден. Съпругата на Бруклин, от своя страна, не пропусна да отговори, като запази хладния тон. Обикновена благодарност бе отговорът на неочаквано студения поздрав.

Така най-известните снаха и свекърва в света затвърдиха впечатлението, което се носи в последните месеци за семейството. Виктория Бекъм не си прави да труда да уважи натрапницата в дома си дори на рождения ѝ ден. И макар Никола да е любимата жена в живота на първородния ѝ син, това явно не е достатъчно. Младите се венчаха сравнително скоро и уж запазват добри отношения с Дейвид Бекъм и жена му. Предвид сухарското изпълнение на Вики обаче вече и доброжелателите не им се връзват.

Източник: lifestyle.bg