май 04, 2024

Вивиан на Анджелина върла конкуренция на Шайло (На 15 се подвизава като асистентка на майка си)

Години наред общественото внимание бе вперено в по-голямата щерка на Анджелина Джоли и Брад Пит

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/vivian-na-andzhelina-varla-konkurenciya-na-shaylo-na-15-se-podvizava-kato-asistentka-na-mayka-si/207677 Kliuki.net
Вивиан на Анджелина върла конкуренция на Шайло (На 15 се подвизава като асистентка на майка си)

Наред с търсенията ѝ по отношение на идентичността, се говореше, че Шайло е много артистична и обича да се занимава с танци и музика. Момичето вече е на 17 и като че ли шумът около нея започна да заглъхва. И дойде ред на следващата щерка – Вивиан. Тя е на 15 и ако продължава да се развива по същия начин, ще се превърне в достойна конкуренция на кака си.

Вивиан няма проблеми с възприемането на себе си и донякъде няма да е толкова атрактивна за публичното внимание. Носейки силни гени обаче, вероятно тепърва ще се разхубавява все повече. Мнозина съзират изключителна прилика между Шайло и родителите ѝ и непрестанно правят сравнения на кого прилича повече. Вивиан не демонстрира толкова силни черти, колкото сестра си, но все пак с течение на времето вероятно ще може да развие гена си.

На всичкото отгоре 15-годишната тийнейджърка също е доста артистична. Тя се е ориентирала към театъра и дори помагала на майка си в работата. Последният проект на Анджелина Джоли включва щерката и като асистентка и поне откъм професионално развитие момичето може да се чувства късметлийка. Все пак я изкласяват най-добрите в бранша. Брад Пит също е световноизвестен актьор и има изключителни контакти в сферата. Така и Шайло, и Вивиан са родени с шанса да вървят по утъпкани пътеки, а коя ще блесне повече, времето ще покаже.

Източник: woman.bg