October 27, 2024

Войната продължава! Брад Пит атакува Анджелина Джоли и на „Оскарите“ (Актьорът ударно се слага на Никол Кидман – Подробности)

Бесен на бившата, той смята да ѝ свие наградата под носа

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/voynata-prodalzhava-brad-pit-atakuva-andzhelina-dzholi-i-na-oskarite-aktyorat-udarno-se-slaga-na-nikol-kidman-podrobnosti/232606 Kliuki.net
Войната продължава! Брад Пит атакува Анджелина Джоли и на „Оскарите“ (Актьорът ударно се слага на Никол Кидман – Подробности)

И макар за някои проблемите между тях да затихнаха, явно предстои сериозна ескалация. След цирковете, които разиграваха в последните години, Брад Пит и Анджелина Джоли ще се изправят един срещу друг и на поредноте филмови награди. Въпреки че още е рано за предположения кой ще грабне призово място в надпреварата, се смята, че двамата ще са номинирани в една и съща категория. Биографичният филм “Мария”, посветен на Мария Калас, бе като шумно завръщане на актрисата на световната сцена и със сигурност ще бъде кандидат за “Оскар”. На всичкото отгоре “Момчетата от “Никел” – филм, продуциран от Пит, също се очертава като безапелационен фаворит.

Така на предстоящите награди бившите влюбени, искат-не искат, ще се окажат рамо до рамо в битка към победата. Това ще е и събитието, което няма как да не уважат с присъствието си, дори с риск да стоят заедно в залата. Говори се, че актьорът е безкрайно бесен на Анджелина, защото успя да го настрои срещу децата. Затова той е впрегнал всичките си усилия тя да не грабне приз. За целта е подел и буйна кампания в подкрепа на Никол Кидман. Всички частни прожекции на филма са били уважени от него, при това далеч не е пестял суперлативите си за нея. Смята се, че ударната реклама ще повлияе на мнението на кинокритиците и ще отнеме оскара от Джоли изпод носа ѝ.

Източник: lupa.bg