май 02, 2024

Всички от „Сексът и градът“ отсвириха Тузара

Актьорът е обиден на колегите си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/vsichki-ot-seksat-i-gradat-otsviriha-tuzara/205361 Kliuki.net
Всички от „Сексът и градът“ отсвириха Тузара

Актьорът Крис Нот, който влезе в ролята на Тузара в култовия сериал „Сексът и градът„ се чувства отхвърлен от екранната си партньорка Сара Джесика Паркър и останалите му колеги от сериала.

 

Това се случило след като бе намесен в скандала с опипване на колежки. Сега 68-годишният актьор е изключен от актьорския състав и се превърна в персона нон грата, след като група жени направиха шокиращи обвинения, че той ги обарвал и е търсил интимна близост с тях на снимачната площадка.

 

Всички от „Сексът и градът“ отсвириха Тузара

Нот многократно е отричал обвиненията и заяви пред сайта „Рейдар онлайн“, че Паркър и останалите му дължат извинение за грубото отношение, на което е бил подложен. „Той дори не е поканен на техните партита. Не получава поздравителни картички или съобщения с честит рожден ден“, казва вътрешен източник. 

„Чуди се защо Сара и останалите го зачеркват, без да има нито едно доказано обвинение. Цялата тази история много го огорчи“.

 

Според Крис Нот всичките му сексуални контакти са били по взаимно съгласие и никога не е бил обвинен в престъпление. През 2021 г. актьорът бе освободен от агенцията си, след като две жени го натопиха в сексуално посегателство. В резултат на това той изгуби всичките си роли. В продължението на „Сексът и градът героят му – Тузара умира от сърдечен удар в премиерата на сезона. Наложило се целият сценарий да бъде променен, за да бъде отстранен актьорът от поредицата.

Източник: Уикенд