април 27, 2024

Яко кърпи джоба! И Меган Маркъл ще се продаде в мемоари (Актрисата реши и тя да излее помията си по кралското семейство)

Парите на данъкоплатците секнаха, а Меган Маркъл трябва да гледа семейство

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/yako-karpi-dzhoba-i-megan-markal-shte-se-prodade-v-memoari-aktrisata-reshi-i-tya-da-izlee-pomiyata-si-po-kralskoto-semeystvo/198603 Kliuki.net
Яко кърпи джоба! И Меган Маркъл ще се продаде в мемоари (Актрисата реши и тя да излее помията си по кралското семейство)

Откакто с обичния ѝ принц Хари отсвириха Бъкингам, се налага двамата сами да се грижат за прехраната си. Америка ги призова със своите високи стандарти, а както всички знаем, нашата Меган Маркъл не е свикнала да кара на хляб и леща. Така и херцогинята на Съсекс реши да изкара малко пари от драмата на живота си.

Съвсем наскоро бяхме просветлени, че семейството има пресен-пресничък договор с издателство, според който пред читателите ще блеснат поне четири техни книги. След като самият Хари се разписа с мемоари, сега е ред и на оправната му женичка. Макар тя да е основният подстрекател на всички скандали, които се случиха в двореца, няма равна и по наглост. Нереализираната актриса в момента играе ролята на живота си и вероятно смята, че е повече от успешна.

За капак смята да се развива и като уж писателка, макар че това само означава поредната помия по Бъкингам. Кралското семейство почти си сложи голям таралеж в гащите, от който няма отърване. Макар и на другия край на света, Хари и женичката му явно не могат да функционират прилично, ако не сипят кал по близките си. И ревовете на принца, че семейството не го подкрепило, изглеждат пресилени, нали?

Източник: fakti.bg