September 19, 2024

Йозджан Дениз в жесток конфликт със семейството си, заплашва със съд

Очевидно ще последва вадене на кирливи ризи

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/yozdzhan-deniz-v-zhestok-konflikt-sas-semeystvoto-si-zaplashva-sas-sad/229994 Kliuki.net
Йозджан Дениз в жесток конфликт със семейството си, заплашва със съд

След като в продължение на години Йозджан Дениз не се разбираше със сестра си, това лято конфликтът помежду им ескалира и към днешна дата двамата водят ожесточена война. Докато братът и сестрите на актьора бълват огън и жупел по адрес на съпругата му, той на свой ред заплашва да ги съсипе със съдебни дела и компромати.

 

„Жена му, иранката, е с него само за пари. Ако Йозджан не й задоволява всичките капризи, тя ще го напусне още на мига. Тази госпожа не е дала нищо на нашия род, а се изживява като първа дама на фамилията”, обяви през седмицата чернокосата Юрда Дениз в инстаграма си.

Жегнат от тези думи, Йозджан на мига й отвърна в социалната мрежа със заплахата, че ще публикува разобличаващо видео, от което щяло да стане ясно, че сестра му е разпоретина.

 

„Ти никога не си била достойна за уважение, Юрда ханъм! Продължавай в същия дух и ти обещавам, че ще пусна едно филмче, та да се види какви ги вършиш в леглото с женен мъж. Напиши още някоя лъжа за мен или любимата ми и си свършена", гласи гневният отговор на звездата от „Завинаги”.

 

Прави впечатление, че и майката на актьора не обича никак съпругата му Самар Дадгар и дори се отрекла от Йозджан, когато той се събрал да живее с иранската моделиерка. Възрастната жена събрала багажа си от имението на екранния Фарук Боран, където се била нанесла след овдовяването си и отшила да живее при братовчедка.

 

За меркантилността и прахосничеството на персийката е алармирал и девер й Еркан Дениз. В пандемията той съобщи, че брат му е заборчлял сериозно към банката си, тъй като Самар Дадгар, направила безброй покупки с безлимитната му кредитна карта.

 

„Тази жена трябва да бъде озаптена, преди да разори батко! Пръска с лека ръка чужди пари и не мисли, че трябва да се връщат”, сподели разтревоженият родственик в интервю за популярен истанбулски таблоид.

 

Както е известно иранката, която Йозджан направи своя законна съпруга в началото на миналата година е на 30 и съвсем спокойно може да му е дъщеря. Феновете на актьора обаче далеч не са шокирани от голямата им възрастова разлика, тъй като и предишната му жена бе доста по-млада от него.

 

Дениз и бившата му Фейза минаха под венчило на 8 март 2018г.,а месец по-късно се роди синът им Кузей. През лятото на 2019-а съпрузите се разведоха, а после пак се събраха, но за кратко. Сега се мразят до мозъка на костите си.

 

Дениз има славата на донжуан №1 в турския шоубизнес. Списъкът му с любовни завоевания е дълъг, като всичките му бивши гаджета са популярни. През кревата му са минали и Нургюл Йешилчай („Твоят мой живот”), и манекенките Шебнем

Шефер и Бусе Нарджъ. Също и артистките Едже Услу („Сълзи над Босфора”), Айше Туран и Фахрие Евджен („Чучулигата”).

 

Плейбоят е роден през 1972 г. в Анкара. Освен като актьор, в миналото се е изявявал и като поп звезда. Нещо повече – на младини бил толкова популярен с музиката си, че натрупал значително състояние с концертите и дисковете си.

Източник: Уикенд