април 28, 2024

За “Оскари” 2024 звездите се разпищолиха по карантия (Афтърпартитата обраха точките по голи рокли – Снимки)

Отдавна филмовите награди сякаш забравиха защо събират гостите си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/za-oskari-2024-zvezdite-se-razpishtoliha-po-karantiya-aftarpartitata-obraha-tochkite-po-goli-rokli-snimki/219630 Kliuki.net
За “Оскари” 2024 звездите се разпищолиха по карантия (Афтърпартитата обраха точките по голи рокли – Снимки)

Поредните “Оскари” се проведоха в началото на седмицата. Поводът събра редица знаменитости, но наред с блясъка и шанса да получат награда, те като че ли се надпреварваха да показват скандалните си тоалети. Така за пореден път киното остана леко встрани, защото най-любопитните впериха очи именно в роклите на дамите от Холивуд.

2024 г. повлече крак най-вече с т.нар. си голи рокли. Този модел става все по-актуален и практически почти всяка холивудска звезда намира причина да се барне и по такъв начин.

Партитата, съпровождащи заветната вечер, пък бяха арена на всевъзможни дизайнери, които сякаш се бяха надпреварвали да разпищолват клиентите си по гърди и бедра.

Изключително атрактивна бе появата на Джулия Фокс, която се прочу като бивша приятелка на Кание Уест. Нейният тоалет изуми с липсата на деколте. Атрибутите ѝ гордо се развяваха на показ, като само зърната бяха “шракнати” в кичозни пискюлчета.

Хайди Клум и Парис Джаксън бяха доста по-обрани в представянето си, макар и да се бяха постарали да разкрият известна доза плът. В сравнение с тях щерката на Джони Деп пък бе досущ като пазарджийка на кварталния битак, отколкото като звезда, която е свикнала прожекторите да светят заради нея.

Източник: jenata.blitz.bg