април 28, 2024

Завръщането на Кейт към публичния живот се отлага (Меган и Хари “подкупени” да мълчат за състоянието ѝ)

Принцесата на Уелс скоро няма да поднови обичайните си ангажименти

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/zavrashtaneto-na-keyt-kam-publichniya-zhivot-se-otlaga-megan-i-hari-podkupeni-da-malchat-za-sastoyanieto/219345 Kliuki.net
Завръщането на Кейт към публичния живот се отлага (Меган и Хари “подкупени” да мълчат за състоянието ѝ)

Внезапните здравословни проблеми, които я вкараха в болница за коремна операция, май ще се окажат по-сериозни. До момента Бъкингам упорито мълчи, което поражда и безброй спекулации по темата. Мидълтън е командирована извън обществения живот, докато успее да преодолее кризата и да се възстанови подобаващо. Затова и в графика ѝ явно се налагат неочаквани промени. Рожденият ден на краля, който се отбелязва официално на 8 юни, ще се лиши от нейното присъствие. Дворът бързо-бързо успя да премахне информацията за бъдещия ангажимент от официалните публикации. Изненадващият ход вероятно означава, че след Великден съпругата на принц Уилям все още няма да е в кондиция, за да извършва обичайните си публични ангажименти.

След диагнозата на Чарлз и престоя и на двамата в болница Меган и Хари пък упорито мълчат. Според запознати двойката по-скоро държи в шах роднините и ударно изисква своето, за да не се разприказва. Кралските експерти са на мнение, че херцозите на Съсекс са много добре информирани за състоянието на Кейт, но устите им са затворени подобаващо с “подкуп”. Вероятно най-добрият ход на британското кралско семейство е бил да обещае някои отстъпки в името на това информацията да остане в тайна. Маркъл и мъжът ѝ са известни с големите си усти и определено не се спират пред нищо, за да привлекат дивиденти за себе си. За да мълчат сега, вероятно са много добре компенсирани.

Източник: woman.bg