September 29, 2024

Зловеща шега или зов за помощ? Кейт Мидълтън връчила на хипнотизатор странна бележка (Подробности + Снимки)

Името на британския магьосник Дерън Браун бе замесено и в тежката ситуация на Кейт

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/zloveshta-shega-ili-zov-za-pomosht-keyt-midaltan-vrachila-na-hipnotizator-stranna-belezhka-podrobnosti-snimki/224482 Kliuki.net
Зловеща шега или зов за помощ? Кейт Мидълтън връчила на хипнотизатор странна бележка (Подробности + Снимки)

Той се среща с принц Уилям и съпругата му две седмици, преди тя да се скрие от погледите на обществото. Това се случва на неговото сценично шоу “Невероятно”, което е част от представлението Royal Variety. Датата на събитието е 30 ноември 2023 г. Именно на тази среща херцогинята пъхнала странна бележка в ръката му. Когато спряганият и за хипнотизатор и менталист илюзионист разтворил листчето, там била написана думата “помощ”. И макар той да публикува съвсем скоро преживяването си в Мрежата, думите му не се приемат толкова ужасяващо, колкото сега – след като се разбра, че Кейт Мидълтън има сериозни здравословни проблеми.

Хаштагът #DameEdna е показателен в случая, тъй като директно препраща към шега на “дамата Една Евъридж”, персонаж в изпълнение на австралийския комик Бари Хъмфрис, игран на сцена повече от 60 години. Независимо от това обаче месеци по-късно подобна шега звучи стряскащо. Кейт Мидълтън неочаквано се скри от погледите на обществото и в един момент излезе пред всички, за да им сподели за болестта си. Химиотерапията ѝ тече в момента и въпреки че се подобрява, все още не се е върнала към обичайните си задължения.

Източник: jenata.blitz.bg