април 28, 2024

Баба ли? На 56 години Малина засенчи „кифлите“ (Снимки)

Перфектна форма демонстрира певицата

https://kliuki.net/zvezdi-bez-grim/baba-li-na-56-godini-malina-zasenchi-kiflite-snimki/216287 Kliuki.net
Баба ли? На 56 години Малина засенчи „кифлите“ (Снимки)

Малина демонстрира перфектна форма, което възхити потребители в социалните мрежи. Снимка показва как певицата посреща 2024-а година, а тялото предизвиква мъжките погледи, докато жените мечтаят да изглеждат така.

 

В коментари под снимката се виждат потребители, които поздравяват Малина за формата, която поддържа и перфектната визия за завидните 56 години. Момичета споделят, че мечтаят да изглеждат така на нейната възраст.

Баба ли? На 56 години Малина засенчи „кифлите“ (Снимки)

Преди дни певицата сподели и снимка с порасналия й син. Голяма част от коментарите изразиха съмнение, че това е нов мъж в живота й, но се оказаха в грешка. В профила й в Инстаграм се виждат и клипове от участия. Прави впечатление, че тя освен визията е запазила енергията и емоцията от годините, когато разтърсваше сцените като една от най-големите звезди на „Пайнер“. Малина е доста активна в социалните мрежи, където не пести нищо. През лятото провокира и със снимка от плажа като показа почти всичко от тялото си.

Баба ли? На 56 години Малина засенчи „кифлите“ (Снимки) - Снимка 2

Малина навърши 56 години. Синът й футболистът Симеон Мечев на няколко пъти е споделял, че всички заглеждат майка му. Често дори съотборници са точили мерника към певицата. От близо 6 години той направи Малина баба. С приятелката си Мечев избра да кръсти дъщеря си на певицата. Малката е изключително танцувална и върви уверено по стъпките на баба си.

Баба ли? На 56 години Малина засенчи „кифлите“ (Снимки) - Снимка 3

Източник: blitz.bg