юни 23, 2024

Нов чифт обувки за Любо Нейков

https://kliuki.net/zvezdi-bez-grim/nov-chift-obuvki-za-lyubo-neykov-2/143733 Kliuki.net
Нов чифт обувки за Любо Нейков

Все повече хора започват да се притесняват от факта, че Любо Нейков не спира да качва килограми, което е много опасно за неговото здраве.

Колеги, близки до него, са го посъветвали да вземе някакви мерки, защото иначе може да има сериозни здравословни последици. Нейков в началото не обръщал внимание, но след като стигнал притеснителните 172 кг веднага е потърсил професионална помощ.

Първите стъпки на Нейков

[caption id="attachment_71079" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков[/caption] Личният лекар на Любо Нейков след преглед го предупредил, че трябва да започне да спортува, иначе е възможно да си докара някой инфаркт или друга болест. Нейков приел съвета на доктора съвсем сериозно и се активизирал за да спре покачването на неговите килограми. Първото нещо, което Любо направил, е да си закупи спортни немски обувки, с които да влезе във форма. Немските обувки са с удобна форма и ортопедични стелки, които да поемат част от натоварването по време на тренировки, идващи от големите килограми. Подметката е двойна, за да не чувства той тежест в стъпалата по време на тренировка. Освен немските обувки, Любо Нейков поръчал специален спортен костюм, с който да се чувства удобно и тренировките да минават по-приятно. Според различни мнения, Нейков се е оръсил с няколко стотачки още преди да е стартирал дори програмата по отслабването си.

Слухове в телевизията

Според слуховете, които се носят в телевизионните среди, Любо Нейков е изпитал сериозен дискомфорт, породен от високото си тегло, което се виждало редовно на телевизионния екран. Един от продуцентите на телевизията, в която работи, му е дал ултиматум да започне тренировка по сваляне на килограми или да си търси друга работа, защото не е приятно да се гледа такава визия. Много от зрителите се възмущават от факта, че досега той не е обърнал сериозно внимание на този проблем. Любо Нейков все пак едва ли ще остане без работа, но подобен тип „заплаха“ е сериозен стимул, тъй като за него работи голям екип, който също ще остане без работа. По неофициални данни Любо избрал този онлайн магазин, за да закупи своите нови обувки.