October 18, 2024

Антония Петрова разсмя мрежата с моден аутфит (Подиграват се на миската, че й липсва образование по мода – Снимка)

Въпреки няколкото си висши образования Тоца май е пропуснала уроците по стил

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoniya-petrova-razsmya-mrezhata-s-moden-autfit-podigravat-se-na-miskata-che-y-lipsva-obrazovanie-po-moda-snimka/224850 Kliuki.net
Антония Петрова разсмя мрежата с моден аутфит (Подиграват се на миската, че й липсва образование по мода – Снимка)

Антония Петрова от известно време контактува с  феновете и се мъчи да ги образова в областта на модата. Но май много, много не й се получава. Гледайки снимките, които Мис България публикува в  мрежата.

Мис Крокодил, както й викат повечето фенове на перничанката  се пусна по маркови кецове на „Гучи” Които обаче комбинира с тънки къси чоапки, които се показват над скъпите патъци. Освен с това, с което разсмя последователите си  позастарялата блондинка се е накичила със злато като някаква ромка от махалата.

Накитите,които носи на себе си включват 2 броя златни колиета, няколко на брой гривни на „Картие” , 4 масивни пръстена – по два от бяло злато и  още 2 от жълто, че и обеци.

Само, че демонстрацията на благополучие и много пари не винаги са мерило за вкус а прекаляването по-скоро показва парадиране и кич. Може да се накичите с различни скъпоценни камъни. Но по-важно е да знаете как се съчетават. Модерна визия може да имате само когато носите не повече от 3 златни накита. Никога не се комбинират колие с обеци и пръстени с гривна. А при Тоца само обеците и са 1 комплект, докато от  всичкото останало имаме по много.

Източник: Лупа.бг