май 29, 2023

Бг Барбито Андреа Иванова преди корекциите – миловидно и красиво момиче (Окепази се съвсем след 33-та вливка – Шок снимки)

Състоянието на Бг Барбито съвсем се влоши, след поредната вливка бургазлийката трудно говори

https://kliuki.net/bg-kliuki/bg-barbito-andrea-ivanova-predi-korekciite-milovidno-i-krasivo-momiche-okepazi-se-savsem-sled-33-ta-vlivka-shok-snimki/201373 Kliuki.net
Бг Барбито Андреа Иванова преди корекциите – миловидно и красиво момиче (Окепази се съвсем след 33-та вливка – Шок снимки)

Нищо не може да спре българката Андреа Иванова да „подобрява” външния си вид. Попадна ни нейна снимка от преди корекциите, на която виждаме едно младо момиче, което е натурално красиво и мило.

Това е фото от преди бургазлийката да бъде обзета от манията да се превърне от естествена красавица в жената с най-огромни устни в света,  в жертва на пластичната хирургия.Тя едва ли осъзнава това и продължава да се обезобразява.

Скоро стана ясно, че Андреа се е обзавела с още по-големи устни и е инжектирала още повече филъри в лицето  си. Сега устата й достигна до тактъв  размер, че на нея й е трудно да я затвори, а още по-голяма трудност изпитва когато говори.

Феновете на бг Барбито се притесняват, че от прекомерния обем кожата на устата й може да се спука и целия филър ще изтече навън. Иванова обаче  не само не се страхува, но инвестира в нови филъри, след което устните й придобиха впечатляващи размери.

Андреа не спира да се хвали с новите си корекции и нарочно ги подчерта с холограмни блясъци.

 Феновете й се ужасиха от видяното и коментират: „Ще сънувам кошмари, от това което видях!”, „Тя не може да диша, горната джука покрива ноздрите й.”Ето как изглежда жертва на пластичната хирургия”