декември 09, 2022

Бременната Джулиана Гани налита  на бой на новия си и му вдига зрелищни скандали (Вижте как го тормози)

https://kliuki.net/bg-kliuki/bremennata-dzhuliana-gani-nalita-na-boy-na-noviya-si-i-mu-vdiga-zrelishtni-skandali-vizhte-kak-go-tormozi/167086 Kliuki.net
Бременната Джулиана Гани налита  на бой на новия си и му вдига зрелищни скандали (Вижте как го тормози)

Сексбомбата има труден характер и никак не е лесно да се живее с нея

Джулиана Гани демонстрира в социалните мрежи щастлив семеен живот и идилия с новия си любовник Теодор Гецов, но истината се оказва малко по различна.

Силионката има много труден характер  и не е лесно да се живее с нея, разказват свидетели. Скоро бременната плеймейтка и ченгето стигнали до бой в хотел.Скарали се жестоко, били се и се замеряли с чаши, дори пробили дупка във вратата на стаята си, разкриват възмутени очевидци на зрелищната сцена.

Клиенти на хотела разказват, че се чували и неистовите крясъци на бременната Джулка. Която засипала ченгето с куп обиди като мизерник, нещастник и други подобни квалификации.

Феновете й се чудят на грозното поведение, след като скоро Гани обяви втората си бременност. Тя има един син от втория си съпруг, който живее при татко си, а майка му се отказа от правата си и го заряза. Вижда го от дъжд на вятър през уикендите и тогава не спира да се хвали колко го обича, но не полага достатъчно грижи за момчето.

Семейният живот на сексбомбата е перфектен само на снимки

Хора от близкото й обкръжение твърдят, че Джулката съвсем целенасочено се отказа от наследника си защото й идва в повече непрекъснато да се грижи за него. А други подозират, че може да се промени ако си роди така мечтаната от нея дъщеричка. Но едва ли.

С  такъв лют характер тя сложи под чехъл полицая и на няколко пъти му налитала да го бие, че трудно може да се превърне в грижовна майка за пример.

Източник: Уикенд