април 28, 2024

Бременната Николета Лозанова чукна 36 като на опело (Плеймейтката се оля със свещите – Снимки)

С една година по-стара вече е любимата на Ники Михайлов

https://kliuki.net/bg-kliuki/bremennata-nikoleta-lozanova-chukna-36-kato-na-opelo-pleymeytkata-se-olya-sas-sveshtite-snimki/214102 Kliuki.net
Бременната Николета Лозанова чукна 36 като на опело (Плеймейтката се оля със свещите – Снимки)

По случай поредната си година си тя се показа в ефирна сатенена рокля в компанията на изключително много свещи. На практика по протежението на цялата маса за гостите плътно бяха поставени горящи свещи, уж за да създадат по-интимна и празнична обстановка. Наблюдателни любопитковци обаче констатираха, че в този случай празникът прилича по-скоро на опело, отколкото на рожден ден. На снимките Николета Лозанова позира с характерния си секси стил и с огромно деколте и деликатно показва корема си. Липсват кадри от самото тържество, но предвид броя на столовете около трапезата явно все пак е събрала доста хора. Така плеймейтката подхвана поредната си лична година и вече на 36 е в очакване на второто си дете.

За бременността ѝ се разбра съвсем наскоро, като тя сама намери време да обяви новината в Инстаграм. Кадър от самотен плаж, където позира по корем, бе повод и България да влезе в час с новостите. Моделката не престава да се фука колко е удовлетворена и как гребе с пълни шепи от живота. Таткото на бебето е голямата ѝ любов – Ники Михайлов. Макар във времето двамата да се бяха поразминали, накрая отново се намериха и събраха под един покрив.

Източник: woman.bg