април 30, 2024

Честита радост! Деси Слава гушна първа внучка (Синът ѝ Майки и Анжела благодарни за щастието си – Подробности)

Изпълнителката официално се сдоби с титлата баба

https://kliuki.net/bg-kliuki/chestita-radost-desi-slava-gushna-parva-vnuchka-sinat-mayki-i-anzhela-blagodarni-za-shtastieto-si-podrobnosti/221608 Kliuki.net
Честита радост! Деси Слава гушна първа внучка (Синът ѝ Майки и Анжела благодарни за щастието си – Подробности)

Първата ѝ внучка проплака тази сутрин в 8:26 ч. и макар за момента да липсват подробности за мерките ѝ, явно и малката, и майка ѝ се чувстват прекрасно. Анжела Станкова публикува умилителен кадър, с който обяви появата на детето. Тя му благодари, че се е появило точно при нея и Майки, и сподели, че не съществува по-голямо щастие на Земята.

Деси Слава също не пропусна да се похвали пред последователите си в Мрежата. По думите ѝ цялото преживяване е много вълнуващо и от своя страна, и тя благодари на Бог, че си има внучка. Бебето носи и нейното име, така че радостта ѝ сякаш е двойно по-голяма.

Синът на изпълнителката и приятелката му обявиха, че ще стават родители преди месеци. Макар новината да им бе дошла неочаквано, все пак бързо влязоха в релси и свикнаха с мисълта, че вече няма да са сами. Тъй като са доста млади, ще направят и родителите си млади баби и дядовци. Деси Слава се нарежда сред “колежките” си по бабинство в бранша наистина, като преди време там застана и Глория. Бебетата винаги са чудесна новина и както се казва, да са живи и здрави бабите, за да помагат на младите!

Източник: 24chasa.bg