September 08, 2024

Честито! Бившата на Борис Солтарийски гушна момченце от новия си мъж (Подробности)

Семейството на Аделина се увеличи с още един член

https://kliuki.net/bg-kliuki/chestito-bivshata-na-boris-soltariyski-gushna-momchence-ot-noviya-si-mazh-podrobnosti/226967 Kliuki.net
Честито! Бившата на Борис Солтарийски гушна момченце от новия си мъж (Подробности)

В напреднала бременност се показваше тя в последните месеци и ето че вече дойде моментът да гушне второто си дете. Бебето е момченце и засега няма информация какво име са му дали родителите му. Раждането се е случило, разбира се, в САЩ, където Аделина, понастоящем Димитрова, създаде ново семейство.

Мъжът ѝ е водещ транспортен предприемач зад океана, като от предишния си брак той също има момче. Така бившата на Борис Солтарийски и съпругът ѝ успяха да гушнат и свое дете, а Ема, която е от брака ѝ с певеца, се обзаведе с братче. Повече подробности за раждането и за бебето засега не се споделят от щастливите родители, но предвид активността на Аделина в социалните мрежи може би и любопитните ще получат малко храна за любопитството си.

Димитрова заряза родината и успя да устрои живота си в Америка. Сватбата ѝ се състоя през октомври миналата година и младоженците официално продължиха живота си заедно. Днес те вече се радват и на наследник. Миналото на Аделина с Борис Солтарийски е тотално загърбено, макар двамата да имат дъщеря. Момичето расте с майка си, а баща ѝ продължава своите дейности в България.

Източник: lifeonline.bg