October 16, 2024

Честито: Синоптичката Лора Георгиева и Лазгин Маджид гушнаха бебе (Новороденото момиченце се казва Зарин)

Синоптичката на Нова тв зарадва партньора си с бебе, то е първо общо дете за двойката

https://kliuki.net/bg-kliuki/chestito-sinoptichkata-lora-georgieva-i-lazgin-madzhid-gushnaha-bebe-novorodenoto-momichence-se-kazva-zarin/232070 Kliuki.net
Честито: Синоптичката Лора Георгиева и Лазгин Маджид гушнаха бебе (Новороденото момиченце се казва Зарин)

Чаровната Лора Георгиева е дала живот на бебе от женски пол. За бизнесмена Лазгин Маджид то е първо дете. Но за красавицата е второ, защото тя има по-голяма щерка от предишен брак. И момичето е на 11 години.

Щастливата двойка е изказала сърдечните си благодарности на лекарите, които са водили раждането. А те са екип от доктор Иванова и доктор Сигридов.

За Лора отдавна се носят слухове, че чака бебе от богатшкия наследник Маджид. Но до сега няма никакви снимки, на които красавицата да се е показвала с наедряло бременно коремче. Освен една, която открихме в светски сайт, на която синоптичката позира като бременна.

Според слуховете Лора и Лазгин се загаджили преди две години, но отношенията им бързо станали сериозни.

Бизнесменът Лазгин Мзджид, който вече е 40-годишен отдавна мечтае за наследник. Той по произход е сириец, а както е известно там сирийските семейства имат много деца. Неговият брат Ариф има брак с Жаси от „Сделка или не” и двамата вече са родители на едно момче и три момичета. Блондинката набързо роди на Ариф четири деца едно след друго, а Лазин изостана от него. А сега най-вероятно с Лора ще наваксат бройката наследници.

Източник:Хотнюз