април 27, 2024

Даяна Ханджиева отсвири суеверията, показва смело бебешока (Снимки)

Актрисата хич не се впряга заради вярвания от време оно

https://kliuki.net/bg-kliuki/dayana-handzhieva-otsviri-sueveriyata-pokazva-smelo-bebeshoka-snimki/216945 Kliuki.net
Даяна Ханджиева отсвири суеверията, показва смело бебешока (Снимки)

В края на отминалата година тя гушна момченце, което показа буквално и от родилното. За капак малкият вече е обществено известна личност, след като родителите му не се стесняват се похвалят с него и в социалните мрежи. Майка му пък непрестанно благодари на екипа, помогнал ѝ за раждането, и не пропуска да зачекне и по-сериозни теми, свързани със запазването на стволови клетки например.

Така Антони постепенно се превърна в основен герой в публикациите ѝ в Инстаграм, сякаш напук на разбиранията на старото поколение да криеш бебето, докато не чукне поне 40 дни.

С участието си във “Фермата” Даяна Ханджиева се показа в по-различна светлина. Дотогава зрителите я гледаха като героиня в по някой сериал, но не и като хвърлена в дълбокото участничка в състезание. Бременността може би поспря мераците ѝ за по-вълнуващи приключения, а с появата на бебето и животът ѝ се промени рязко.

Днес актрисата и баскетболистът Кристиян Ставрев са се отдали на грижите за бебока и колкото и да е невероятно дори за тях, вече са родители. Антони пък обещава да расте доволно и от време на време да се появява и в Мрежата.

Източник: show.blitz.bg