September 20, 2024

Дефектен хиалурон и инжекции за диабетици: Антония Петрова тотално се обезобрази - Снимки

Застарялата миска втрещи с бучки в джуките и провиснала кожа по тялото

https://kliuki.net/bg-kliuki/defekten-hialuron-i-inzhekcii-za-diabetici-antoniya-petrova-totalno-se-obezobrazi-snimki/230614 Kliuki.net
Дефектен хиалурон и инжекции за диабетици: Антония Петрова тотално се обезобрази -  Снимки

Дефектен пълнител за устни така обезобрази Мис България 2009, че даже чалга звездата Мария може да се похвали с джуките си. Въпреки,че редовно търпи подигравки по темата.Оказа се, че устните на Мис Крокодил са станали целите на бучки и изглеждат криви.

Бучки по устните ....

От известно време Антония Петрова редовно прекалява с процедурите за разкрасяване. Тя има толкова много подобрения по себе си, че е трудно да ги изброим. Освен многото кубици силикон, с който е напълнила пазвата си, Тоца се е подлагала още на липосукция, лифтинг, има и ботокс и какво ли още не. Но всичките тези подобрения понякога имат обратен ефект и водят не до разкрасяване, а до обезобразяване.

И целулит и увиснала кожа по краката

40-годишната перничанка освен, че е обезобразила джуките с некачествен хиалурон е пострадала и от бързото отслабване. Госпожата сама призна, че бързо е свалила тринадесет кила, но не чрез спорт, а с фастинг режим. Феновете обаче веднага се съмниха в достоверността на думите й  подозират, че най-вероятно е използвала ония хитови  инжекции за диабетици (Оземпик). Но при тях се получава и увиснала кожа, тъй като настина водят до скоростно отслабване. Да не говорим, че на нестрадащ от диабет  човек серозно вредят на здравето.

Източник:Хотнюз