October 05, 2024

Детронираната Мис България Елизабет Кравец завъртя собствен бизнес (След скандала се преквалифицира в гримьорка – Подробности)

В ново амплоа ще се изявява популярната варненка с украински корени

https://kliuki.net/bg-kliuki/detroniranata-mis-balgariya-elizabet-kravec-zavartya-sobstven-biznes-sled-skandala-se-prekvalificira-v-grimyorka-podrobnosti/231371 Kliuki.net
Детронираната Мис България Елизабет Кравец завъртя собствен бизнес (След скандала се преквалифицира в гримьорка – Подробности)

След като преживя неочакван обрат с титлата “Мис България”, Елизабет Кравец е решила да започне на чисто, при това отново в сферата на красотата. Летните месеци отлетяха в сакндала с отнемането на заветната титла, след като организаторите прецениха, че младото момиче не спазва ангажиментите си в договора. Нарушаването на осем ключови условия от него доведоха до детронирането ѝ от първото място в конкурса, а короната бе предадена на Илияна Борисова. Варненката обаче явно е сметнала за нужно да не се депресира от създалата се ситуация и да грабне нова възможност за развитие.

След скандала тя се захваща с курсове по грим и дори се включва като водеща в специални семинари по темата. Към днешна дата Елизабет Кравец е стартирала и собствен бизнес, отваряйки салон за красота в Пловдив. Именно тук се очаква да приложи новите си знания и умения и да се грижи не само за собствения си имидж, но и за този на останалите. Така скандалът с титлата “Мис България” явно вече е в миналото и бившата мис продължава напред. Доколкото идеята да се впусне в морето от салони за красота със собствен проект, е добра, предстои да видим.

Източник: woman.bg