май 18, 2024

Дни след раждането Ивет Лалова показа бебето (Лекоатлетката не робува на суеверия – Фото)

Родната ни спортна легенда не страда от излишни скрупули

https://kliuki.net/bg-kliuki/dni-sled-razhdaneto-ivet-lalova-pokaza-bebeto-lekoatletkata-ne-robuva-na-sueveriya-foto/222613 Kliuki.net
Дни след раждането Ивет Лалова показа бебето (Лекоатлетката не робува на суеверия – Фото)

За ужас на бабите, уж вещи в занаята с бебетата, Ивет Лалова не робува на традиционните суеверия. Въпреки че за мнозина показването на бебето до 40-ия му ден е ужасна идея, младата майка не смята да се съобразява с нечие мнение. Така буквално дни след раждането малкият Тиаго вече е звезда в социалните мрежи.

Още с раждането си новороденото предизвика фурор сред родните фенове, тъй като знаменитата му майка е особено харесвана у нас. На практика до този момент тя, изглежда, наблягаше повече на кариерното си развитие и едва ли идеята да се затвори вкъщи и да гледа деца, я е блазнела толкова. Тиаго се роди на 24 април, като със снимка на ръцете и на тримата Ивет обяви новината. Малко по-късно се появи и видео, в което бебето кротко пътува към къщи, а родителите му се държат за ръка дори и в колата.

Независимо от нагласите на традиционалистите Лалова явно не е привърженичка на остарелите модели на поведение. В кадъра, на който позира с бебето в Инстаграм, тя успя да включи и благодарностите си към всички, които са ѝ писали и са я поздравили.

Източник: Инстаграм