април 27, 2024

Джулиана Гани лъсна с брадва в главата, Галена се мляска с череп (Хелоуин снимки на родния хайлайф)

На Деня на будителите Мрежата осъмна със снимки от Хелоуин

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhuliana-gani-lasna-s-bradva-v-glavata-galena-se-mlyaska-s-cherep-helouin-snimki-na-rodniya-haylayf/211990 Kliuki.net
Джулиана Гани лъсна с брадва в главата, Галена се мляска с череп (Хелоуин снимки на родния хайлайф)

Родните знаменитости побързаха да се похвалят с нестандартните си костюми и грим, както и с подходящи послания по случай празника. Докато някои предпочетоха голотиите, други пък заложиха на класическото черно и зловещия макиаж.

Джулиана Гани например се вживя в ролята на съгрешила монахиня и се пусна с брадва, която разцепва главата ѝ. Образът ѝ включваше много черно и разбира се, кръв, която поразително бе омазала дори гърдите ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

С темата за смъртта се отчете и Галена. Тя се барна в пищна черна рокля и подходящ грим, а в ръката си стискаше лъскав череп, с който не се поколеба да изимитира дори целувка.

Костюмът на Азис пък се очерта като кичозен подарък от страна на гласовитата фолкаджийка. В разрез с тенденциозното черно попфолк певецът бе наконтен със сребърно-златен костюм плътно по тялото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @maraya.andonova

Дъщерята на Мария не изостана от общата идея за мрак и дяволски дела. Те се облече като дяволче, като дори се бе постарала да наблегне и на рогата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Гери-Никол, която обикновено прелива от кич и пищност, този път бе по-обрана в избора на облекло. От семплия ѝ костюм дори не се подразбра, че се е нагласила точно за Хелоуин.

Източник: hotnews.bg