октомври 01, 2023

Ексклузивно: Светлана Гущерова стана мама на четвърто дете (На връх 1 юни показа новороденото – Снимки)

Навръх детския празник в семейството Гущерови се увеличи с още едно момченце

https://kliuki.net/bg-kliuki/ekskluzivno-svetlana-gushterova-stana-mama-na-chetvarto-dete-na-vrah-1-yuni-pokaza-novorodenoto-snimki/203956 Kliuki.net
Ексклузивно: Светлана Гущерова стана мама на четвърто дете (На връх 1 юни показа новороденото – Снимки)

Светлана Гущерова, която е най-коментираната многодетна майка се похвали, че е родила четвъртото си дете. Това се случи на 1 юни, когато празнуваме Деня на детето.

Богаташката съпруга само преди седмица сподели кадри от болничната стая където постъпила за поредното раждане.Като за първи път я видяхме с огромен бременен корем и загатна,  че скоро ще се появи нов член в семейството.

А вчера се случи поредното чудо, самата тя показа новороденото. Естествено лицето на мъничето е скрито с емотикон, но със синьото сърчице явно иска да намекне, че ще отглеждат с Християн още едно момченце.А щастливият татко също препостна в Инстаграм сторито на благоверната си половинка.

Светлана и Гущеров вдигнаха сватба преди пет години, а ето ги вече родители на четири деца. В годишната на дървената си сватба, която отбелязаха тази година вече са едно голямо и сплотено семейство.

Все още не става ясно името на малкото бонбонче, но гордата майка няма да пропусне да ни каже как са го кръстили. След като се престраши да ни го покаже на фото. На снимка позират и двете й по-големи деца Анелия-Добромира и Добромир, които са кръстени на дядо си по бащина линия.