September 24, 2024

Ето я Алекс Богданска преди корекциите (На сватбата в Биг Брадър е с по-голям и гърбав нос – Снимки)

Бившата на Дани Петканов лъсна на снимки когато е била почти натурална

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-aleks-bogdanska-predi-korekciite-na-svatbata-v-big-bradar-e-s-po-golyam-i-garbav-nos-snimki/230843 Kliuki.net
Ето я Алекс Богданска преди корекциите (На сватбата в Биг Брадър е с по-голям и гърбав нос  – Снимки)

Алекс Богданска е претърпяла невероятна трансформация, вижте я преди и сега.Много скоро бившата съпруга на Дани Петканов ще се появи в ефир като водеща на новия „Биг Брадър”. По случай юбилея си Нова тв припомни на зрителите сватбата на двамата. Която бе излъчена на живо в риалити формата.

Само, че на кадрите се забелязва каква промяна е претърпяла благоевградската красавица. Тогавашната булка е издокарана цялата в бяло. А роклята й уши дизайнерката Мегз. Която по това време също бе в „Биг Брадър”.

Най-значителната промяна в лицето на Богданска се вижда в носа й. Който по онова време е бил по-голям и с гърбица. Още докато бяха семейство двамата Петканови си клъцнаха носовете заедно в Турция. Бюста на булката пък не е съвсем естествен защото още преди да мине под венчило, Алекс имаше силикон в двете гърди, от по 300 кубика в едната.

А след като даде живот на Габриел донапълни бюста си с още силикон. Най се забелязват обаче и другите промени по лицето на модела. Скулите й са доста по-изразени и брадичката й не е толкова заоблена. Веждите й са съвсем друга форма, по новата мода, най-вероятно вследствие на микроблейдинг. Леко си е надула устните, но не прекалено. Но все пак не й се забелязват зъбите, които е избелила с няколко тона.

Източник:Хотнюз