September 17, 2024

Ето я блондинката, която ощастливи Калин Врачански с бебе (Красавицата се казва Александра Стоянова – Снимки)

Клюки.нет се добра до информация относно половинката, която дари актьора с дъщеря

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-blondinkata-koyato-oshtastlivi-kalin-vrachanski-s-bebe-krasavicata-se-kazva-aleksandra-stoyanova-snimki/229957 Kliuki.net
Ето я блондинката, която ощастливи Калин Врачански с бебе (Красавицата се казва Александра Стоянова – Снимки)

Въпреки пълното информационно затъмнение около жената, която е родила дете на Калин Врачански все пак завесата бе повдигната  и се разбра, че красавицата се казва Алесандра Стоянова. Актьорът, който пази личния си живот в дълбока тайна не можеше да не сподели благата вест, че е станал татко. Само призна, че има дъщеря, която заедно с майката кръстили Теа. Но името на половинката продължи да крие. Само сподели, че детето е плод на безкрайната любов с „жената на неговия живот”.

В последствие стана ясно, че това е художничката Алекс Стоянова, с която според слуховете се бил разделил още преди 2 години. Но нямаше потвърждение за раздялата. От съвсем различни източници стана ясно, че именно чаровната блондинка е майката на детето. Която не се е разделяла с актьора. А двамата продължили с любовната си афера.

Красавицата се занимава с рисуване и започнала преподавателска дейност. Естествено, за да си осигури по-добро заплащане по време на майчинството. Иначе е брокер в Real Estates, където нищо не подозирали защото веднага излязла в болнични.

Не разбрали, че е бременна и дамите от арт студиото  Sunny Room, което е нейно и води курсове. Появявала се с широки дрехи и никой не усетил , че чака бебе.

Източник:Хотарена.бг