September 29, 2024

Ето я Деси Стоянова като млада (Снимки)

Излязоха архивни кадри преди 17 години

https://kliuki.net/liubopitno/eto-ya-desi-stoyanova-kato-mlada-snimki/224149 Kliuki.net
Ето я Деси Стоянова като млада (Снимки)

Деси Стоянова показа снимки в „Преди обед“, когато прави първите си репортажи от Европейския парламент. След излъчването на кадрите всички бяха доста изненадани.

„Минали са близо 20 години, а Деси си е същата”, възкликна Петър Дочев, като това потвърдиха всички в студиото. Тя прие тези коментари скромно, но стана очевидно, че възрастта не си е казала думата.

Инфлуенсърът и бивш сървайвър Стефан Попов-Чефо обаче се заяде с  нея, като отбеляза, че в репортажите от 2007 година не говори, а се кара на зрителите. Деси се защити, като каза, че се  е старала да бъде максимално сериозна.

Стоянова завършва „журналистика“ в Софийския университет. През 2006 година минава под венчило с Велислав Русев, от когото има две деца. От 2002 година се присъединява към екипа на „Новините“ и цели 5 години се занимава с политическа журналистика.

Съпругът на Деси почина на 28 ноември миналата година. Той получи инсулт на 57 –годишна възраст. Тя бе принудена да се завърне бързо на екран, понеже се грижи сама за две деца.

Връзката им с  Велислав датира от далечната 2000 г. Запознават се, когато тя е само на 23 години. Бързо се харесват и започват да излизат заедно. По онова време той е вече разведен с първата си жена.
Източник: blitz.bg