март 25, 2023

Филип Киркоров неузнаваем! Кралят на естрадата с пластични корекции за 3 млн (Вижте как се промени – Снимки)

Певецът легна под ножа за кардинална промяна,корекциите ще преминат на три етапа

https://kliuki.net/bg-kliuki/filip-kirkorov-neuznavaem-kralyat-na-estradata-s-plastichni-korekcii-za-3-mln-vizhte-kak-se-promeni-snimki/199416 Kliuki.net
Филип Киркоров неузнаваем! Кралят на естрадата  с пластични корекции за 3 млн (Вижте как се промени – Снимки)

Филип Киркоров призна, че в края  на миналата година се е решил на кардинална промяна. Певецът легна под ножа на пластичния хирург и обясни, че го е направил заради публиката.

Според суетния изпълнител, професията му е такава, че трябва да следи внимателно външни си вид. След намесата на естетически хирурзи той се появи с плосък корем, повдигнато чело и по-отворен поглед. Не изненада за никого,  че няма нито една бръчка и е опънат напълно.

Според експертите подобна трансформация се състои от 3 етапа, като на Филип му предстои да мине през още един.

Първият е ендоскопски лифтинг . С напредване на възрастта лицето на човек сякаш пада надолу. В това число и клепачите. Очите сякаш гледат изпод вежди, обяснява пластичния майстор.

Киркоров премина през ендоскопски темпорален лифтинг – повдигнаха му челото, веждите, външните им ъгли, стегнаха и  средната зона която е под очите и в областта на бузите,

По време на ендоскопията се правят минимални разрези на скалпа и на челото, които са незабележими. През тях операторът влиза с ендоскоп, отделя мускулите от надкостницата, освобождава тъканта и я вдига нагоре, обясни докторът.

Втория етап от интервенцията е  блефаропластика на долните клепачи и чек-лифтинг. Според докторът долната част на орбитите на Киркоров е в отлично състояние. Филип вече притежава перфектни вежди и клепачи, благодарение на които очите му се отвориха широко. Но след процедурата  трябва да мине време, за да разберат хирурзите с колко още да повдигнат още веждите.

Освен лицето Киркоров си коригирал  корема със специален американски апарат. С който се маха излишното – между мускулната стена  и кожата остава само 1 см мазнина, а накрая се оформят и кубчета на стомашната преса. Корема е разрязан, пъпът е преместен по-високо, а самият разрез е премахнат, казва лекарят и допълва, че след всички корекции руският певец ще изглежда като крал.